2011 m. lapkričio 9 d., trečiadienis

WoW TCG - multimilijoninis mmo perkeltas į kortas


Trading card game yra senas formatas, matęs tūkstančius žaidimų gimimų ir mirčių. Tik stipriausi individai išgyvena. Šiame formate aišku karaliauja Magic the gathering, bet šį kartą mes jį paliksime nuošaly ir papasakosime apie World of Warcraft TCG. Welcome to the Jungle, kaip sakoma.
Pradėkime nuo to kad šis žaidimas jau pergyveno platintojų pasikeitimą, bet vis dar yra gyvas. Taip Lietuvoje jis buvo žaidžiamas senokai ir iki šio momento jis laikomas miręs. O bet tačiau mūsų draugai Rikis jau visai greitai prikels šį nuostabų žaidimą.
Žaidimas puikiausiai atspindi kompiuterinės versijos principus. Kiekviena kaladė turi savo herojų, kuris ir yra žaidimo pagrindinė dalis. Aplink jo tipą yra sudedami sugebėjimai, ginklai, šarvai ir bendrininkai. Žuvus herojui, pralaimimas ir žaidimas.
WoW turi dar kelis išskirtinumus iš kitų tcg žaidimų. Resursais, su kuriais išžaidžiamos kortos, gali tapti bet kokia kaladėje esanti korta. Tačiau idealiausias variantas kai į resursus patenką questai [atsiprašau neradau lt atitikmens] nes jie vėliau gali būti panaudoti tam tikriem efektam išgauti, kai tuo tarpu paprastos kortos be pačio resurso gavimo nieko kito nebedaro.
Minėtasis herojus irgi buvo išskirtinumas, bet ilgainiui dauguma tcg jau pradėjo naudoti šį modelį.
Taipogi reidai, kai trejų herojų komanda bando užmušti vieną, didelį blogiuką ir toli gražu ne kiekvieną kartą sėkmingai.
Apipavidalinimas yra nuostabus, tiek dizaino tiek kiekvienos kortos paveikslėliu. Man kaip warcrafto fanui tai yra labai svarbus aspektas, nes visos kortos reprezentuoja jo pasaulį ir tai daro labai gerai.
Trūkumai būtų standartiniai nuo kurių kenčia visi tcg žaidimai, tai powerlistai. Visalaiką yra optimaliausia kortu kombinacija. Vėlgi šitame žaidime balansas išlaikomas neblogai, nes baninamų kortų yra vienetai. Taigi pasidarius teminę kaladę nors ir sunkiau, bet laimėti visada įmanoma.
Žmonėms neabejingiems WoW kompiuterinei versijai ir mėgstantiem stalo žaidimus tikrai rekomenduočiau pabandyti šį žaidimą, tikrai nenusivilsite.

1 komentaras:

  1. Laba diena,

    Mano vardas Andrėja, esu nepriklausoma specialistė, dirbanti žiniasklaidos planavimo agentūroje Promo-Logic. Ieškau kokybiškų tinklapių, kuriuose galėtumėm paviešinti mūsų klientų straipsnius bei talpinti banerius.

    Norėčiau Jums pasiūlyti fiksuotą mokestį už mūsų kliento pageidaujamo straipsnio parašymą ir paviešinimą jūsų tinklapyje http://dsidegaming.blogspot.com

    Jei šis pasiūlymas jus domina, mielai suteiksiu daugiau detalių. Taip pat, jeigu Jums priklauso daugiau tinklapių, prašyčiau atsiųsti jų URL, kad galėčiau juos taip pat peržiūrėti dėl tinkamumo mūsų klientų straipsnių viešinimui.

    Laukiu Jūsų nuomonės apie pasiūlymą el pašto adresu andreja.petrulyte@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti