2011 m. rugpjūčio 6 d., šeštadienis

Pasineriam į tamsą

Netikėta naujiena. FFG perleidžia savo dungeon crawl'ą Descent. Komponentai atnaujinti, bet mano nuomone, tik veikėjų lapas atrodo išskirtinai.





2 komentarai:

  1. Mane asmeniškai gana smarkiai nuvylė Descentas. Tikėjausi tikrai daugiau iš FFG. Sulošėm ne vieną ir ne dvi partijas ir tiesa pasakius viskas daugiau mažiau gerai kol veikėjai pradeda nuo 0. Priešingu atveju visus defaultinius mobus jie daužo negailestingai ir Dungeon Keeperis sedi kamputyje bei rūko, nes realiai jokios opozicijos jis neturi. Vienintelė išeitis kustomizuoti mobus (kas gana aktyviai daryta net su žaidimu pridėtuose scenarijuose), kas imho yra nieko gero. Antras variantas yra visada mušti silpniausią herojų ir taip tikėtis laimėti. Šitas variantas irgi prastas, nes tam žaidėjui tirkai įdomumo bus nedaug. Vienžo smarkiai nesubalansuotas daiktas. Gal expansionas pataisė reikalą, bet turint omeniu kiek kainavo pagrindinė dėžė, rizikuoti ranka nekilo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kažkiek pataisė. Pritariu tavo nuomonei. Balansą galima bandyti daryti mažinant konkvesto tokenus. Taipogi manau jus nepersinešdavote itemu į kita scenarijų, nes jie neturi buti pernešami.

    AtsakytiPanaikinti