2011 m. rugpjūčio 12 d., penktadienis

Thirsty for gaming



Vasara po truputi einą į pabaigą, grįžtų ir aš prie stalo žaidimų. Vakar gavau iš Rikio du demo pakus: Nightfall ir Thunderstone: Dragonspire. Taigi ilgąjį savaitgali mėgausiuosi šiais puikiais stalo žaidimais. Turiu prisipažinti kad dar neesu bandęs nei vieno deck buildingo tipo žaidimo, taigi laukia ne tik patirtis žaidžiant kažką naujo, bet ir visiškai naujos mechanikos išbandimas. Nightfall tematika Vampyrai vs Vilkolokiai vs Žmonės, bandysim reabilituoti požiūrį į šį karą *cought*Twilight*cought*, o Thunderstone labiausiai žavi tai, kad tai be viso kito lyg ir mažas dungeoncrawlas kortose. Išsamesnės apžvalgos seks vėliau, o demo šių žaidimų galėsite sužaisti jau kitą savaitę, sekite Rikio facebook puslapį ;]

Gero penktadienio visiems.

2 komentarai:

  1. Nusipirkau aš tą Dragonspire ir spėjau sulošti partiją. Šiaip visai nieko daiktas, esminis minusas yra jo esminis pliusas - randomaizinimas. Gali gauti tokią monstrų/herojų/daiktų kombinaciją, kad žaidimas bus arba labai lengvas arba labia sunkus. Pas mus [pvz gavosi situacija, kad visi 3 išlindę monstrai buvo akyvaizdžiai per sunkūs ir niekas ilgą laiką nelindo į dungeoną. Po to žinoma atsikimšo reikalas, bet tokia pauzė kiek nuliūdino.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Randomas turi tokia savybę, pakišti kiaulę. Per lengva? Nemanau kad tokio tipo žaidimas, čia juk ne coop gali būti per lengvas. Laimi vistiek kiečiausias žaidėjas.

    AtsakytiPanaikinti